Hoe werken wij?

Beste Bezoeker


Hieronder vindt u een uitleg, stap voor stap, over het proces van bestelling, uitvoering en verzending van de producten die wij aanbieden op deze website.Stap 1:


U bestelt een product naar uw keuze en doorloopt de bestelprocedure. 


Na de betaling ontvangt u van ons onmiddelijk een bevestigingsmail met daarin ook de uitleg hoe u uw logo en/of tekst voor de bedrukking aan kunt leveren. (In het kort: Door middel van een antwoord op de ontvangen mail kunt u in de bijlage uw logo's in .jpg/.pdf/.eps/.ai doorsturen en uw tekst in WORD-document in het door u gewenste lettertype.


U kunt eventueel uitleg verschaffen in uw mail over hoe u het product bedrukt wilt hebben.

Mochten wij naar aanleiding van uw bestelling vragen hebben dan nemen wij contact met u op via mail of telefonisch.Stap 2:


Wij gaan aan de slag met uw bestelling en gaan de klompen bedrukken met het door u aangeleverde logo. Hier zijn een aantal handelingen aan verbonden zoals schilderen, bedrukken en drogen. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling worden de klompen zo snel mogelijk afgewerkt.Stap 3:


Uw product wordt verzonden door de pakketdienst waar wij mee samenwerken en zij zullen het pakket zorgvuldig vervoeren en intact bij u afleveren.Stap 4:


U hebt uw product ontvangen en wij zijn u dankbaar voor uw afname en wensen u veel plezier met uw originele klompproduct.Met vriendelijke groetHet klompenmetlogo-team