Onze top 5 houten relatiegeschenken

Onze top 5 houten relatiegeschenken

Wij hebben een top 5 samengesteld van onze meest populaire houten relatiegeschenken op klompenmetlogo.nl . Ben je nieuwsgierig wat er het meest besteld wordt en waarom? Lees dan meer....

Nieuwsgierig naar onze 5 beste en meest populaire producten? Dit zijn niet alleen de meest bestelde maar ook de meest gevonden en hoogst gewaardeerde producten op onze pagina. Kijk op klompenmetlogo.nl voor het complete overzicht van originele houten relatiegeschenken.

  • 1. Draagklompen met logo

    houten klompen met logo

Met stipt op 1 staat het paar draagklompen met logo. Dit product is sinds de start van Klompenmetlogo.nl veruit het meest besteld. Voornamelijk als bedankje, afscheidscadeau of als geschenk voor een zakelijke relatie in het buitenland. Wij bedrukken draagklompen al vanaf € 39,95 per paar incl. BTW. Bij hogere aantallen daalt deze prijs nog. Klik hier voor de productpagina.

 

  • 2. Klomp sleutelhangers met logo

    

Sleutelhangers zijn altijd al handige relatiegeschenken geweest. Nederlanders vinden het wel leuk zo’n klompsleutelhanger maar wie er echt gek van zijn dat zijn al die andere mensen in de wereld. Voornamelijk in Azië en Zuid-Amerika worden de ontvangers van zo’n gave sleutelhanger doorgaans helemaal wild en zijn ze je eeuwig dankbaar en het belangrijkste; ze zullen je nooit meer vergeten. Het ideale geschenk dus als je op een beurs of evenement staat of ergens op vakantie bent. Wij bedrukken sleutelhangers al vanaf € 0,90 per stuk incl. BTW. Klik hier voor de productpagina.

  • 3. Houten krat met opdruk

   

Dit gave fruitkratje is handgemaakt en daarna handmatig bedrukt. Het wordt door klanten vaak gebruikt als fietskrat of als opbergbak voor bijvoorbeeld speelgoed. Dit wordt bij ons meestal besteld voor pasgeboren kinderen. De naam van de kleine wordt dan op het kratje bedrukt. We hebben de kratten in drie maten beschikbaar al vanaf 29,95 euro inclusief bedrukking. Ga naar de pagina van krat met opdruk > klik hier

Deze kratjes kunnen ook getuned worden met wieltjes en een deksel. 

 

  •  4. Houten Pen met bedrukking

Bij het kiezen van een relatiegeschenk maak je een afweging tussen originaliteit, functionaliteit en prijs. Een pen is weinig origineel maar wel bijna dagelijks benodigd en dus in dat opzicht zeer functioneel. Ook de prijs van een pen met bedrukking is relatief laag. Een houten pen heeft net dat beetje meer uitstraling dan een plastic pen. Uit onderzoek blijkt dat bij twee qua model en grip identieke pennen waarbij er eentje van hout is en eentje van plastic, de ruime meerderheid van de testpersonen eerder naar de houten pen grijpt dan naar de plastic pen. +1 voor de houten pen dus. 

  • 5. Souvenir klompjes 10cm

Gewoon supergaaf om te geven en nog veel leuker om te krijgen. Dit is betaalbaar maar wordt ondertussen zeer gewaardeerd door je klant. Echt zo’n geschenk wat nog jaren op het kantoor van uw klant blijft staan. Doordat wij onze klompjes na bedrukking altijd nog extra lakken blijven ze ook jarenlang mooi glanzen en zijn ze zeer goed beschermd tegen eventuele schade. Klik hier voor de productpagina.

 
U kunt ons, uiteraard vrijblijvend, contacteren bij vragen op [email protected] of 0411-700204.
Tot ziens op klompenmetlogo.nl